Κεραία τηλεόρασης – TV. Ηλεκτρονικός για σύνδεση κεραίας τιβι. Τεχνικός για επισκευή σήματος, εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου – δέκτη, εσωτερική κεραία, επίγειος ψηφιακός δείκτης HD και αποκωδικοποιητής. Καλωδίωση κεντρικής κεραίας
Ηλεκτρονικός άμεσα για την κεραία τηλεόρασης & δορυφορικό πιάτο
Ηλεκτρονικός άμεσα με 3 απλά βήματα. Βρες τον Ηλεκτρονικό που χρειάζεσαι για την επισκευή, βλάβη της κεραίας της τηλεόρασης ή του δορυφορικού πιάτου. Εύκολα, γρήγορα με την εγγύηση και αξιοπιστία του 11888 giaola:
- Διαλέγεις την περιοχή εξυπηρέτησης σου σε όλη την Αττική
- Βάζεις το τηλέφωνό σου για ΔΩΡΕΑΝ κλήση από τον τεχνικό Ηλεκτρονικό
- Ο επαγγελματίας Ηλεκτρονικός θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσα σε 3 λεπτά
✔ Άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική 24/7
Προς το παρόν εξυπηρετούμε την περιοχή της Αττικής
HelpPost.gr ● Επιλεγμένος συνεργάτης του 11888 giaola
Η τηλεόραση είναι σύστημα τηλεπικοινωνίας που χρησιμεύει στη μετάδοση και λήψη κινούμενων εικόνων και ήχου εξ αποστάσεως. Αποτελεί το κυριότερο και δημοφιλέστερο Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας και η χρήση της είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο.
TV Antenna. Ηλεκτρονικός για κεραίες άμεσα 24 ώρες σε Αθήνα – Αττική
- Άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική – Αθήνα
- Το 11888 giaola εγγυάται ότι ένας Ηλεκτρονικός θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα
- Ο Ηλεκτρονικός στην πόρτα σου 24/7, Δευτέρα μέχρι Κυριακή 24 ώρες
- Μόνο αξιόπιστοι επαγγελματίες Ηλεκτρονικοί για βλάβες στην κεραία – TV Antenna
Χρησιμοποιώντας την αξιόπιστη πλατφόρμα 11888 giaola για επείγοντα τεχνικά περιστατικά, δεν θα χρειάζεται πλέον να περιμένεις μια ολόκληρη μέρα να έρθει ο τεχνικός της τηλεόρασης για να σου φτιάξει την κεραία ή το σήμα. Γιατί;
Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης σε Αθήνα – Αττική
Άμεση εξυπηρέτηση για χαλασμένη κεραία – δορυφορικό δέκτη σε όλη την Αττική – Αθήνα για το σπίτι και το εξοχικό σου και σε περιοχές ενδεικτικά:
- Ηλεκτρονικός Αγία Βαρβάρα
- Αγία Παρασκευή
- Άγιοι Ανάργυροι
- Άγιος Δημήτριος
- Άγιος Ιωάννης Ρέντης
- Άγιος Νικόλαος
- Ηλεκτρονικός σε Αιγάλεω
- Ηλεκτρονικός Άλιμος
- Αμπελόκηποι
- Αργυρούπολη
- Ηλεκτρονικός σε Αχαρνές
- Βάρκιζα
- Βοτανικός
- Ηλεκτρονικός Βούλα
- Βουλιαγμένη
- Βριλήσσια
- Βύρωνας
- Γαλάτσι
- Γέρακας
- Ηλεκτρονικός σε Γκάζι
- Γκύζη
- Γλυκά νερά
- Γλυφάδα
- Ηλεκτρονικός σε Γουδί
- Δάφνη
- Ηλεκτρονικός σε Διόνυσο
- Δραπετσώνα
- Δροσιά
- Ηλεκτρονικός σε Εκάλη
- Ελευσίνα
- Ελληνικό
- Εξάρχεια
- Ζεφύρι
- Ζωγράφου
- Ηλιούπολη
- Ηράκλειο Αττικής
- Ηλεκτρονικός σε Θησείο
- Θρακομακεδόνες
- Ηλεκτρονικός στο Ίλιον
- Ηλεκτρονικός σε Ιλίσια
- Καισαριανή
- Καλαμάκι
- Καματερό
- Κάτω Πατήσια
- Κερατσίνι
- Κηφισιά
- Κολωνάκι
- Κολωνός
- Κορυδαλλός
- Κουκάκι
- Ηλεκτρονικός σε Κυψέλη
- Λυκόβρυση
- Μάνδρα
- Μαρούσι
- Μελίσσια
- Μεταμόρφωση
- Μεταξουργείο
- Ηλεκτρονικός σε Μετς
- Μοναστηράκι
- Μοσχάτο
- Νέα Ερυθραία
- Νέα Σμύρνη
- Νέο ψυχικό
- Ηλεκτρονικός σε Νίκαια
- Παλαιό Φάληρο
- Παλλήνη πέραμα
- Πειραιάς
- Περιστέρι
- Ηλεκτρονικός σε Πεύκη
- Πολιτεία
- Ριζούπολη
- Ταύρος
- Ηλεκτρονικός σε Φάληρο
- Ηλεκτρονικός σε Χαϊδάρι
- Χολαργός.
Προβλήματα και σύνδεση κεραίας τηλεόρασης, αποκωδικοποιητή;
«Λίγο ακόμα αριστερά, λίγο ακόμα…, πιο αριστερά…. πολύ το πήγες! … δεξιά, δεξιαααααά, λίγο ακόμα, ΕΚΕΙΙΙ μην την κουνάς.. εκεί … κατέβαααα τώρα.»
Όχι δεν μιλάμε ούτε για ΣΥΡΙΖΑ, ούτε για Ν.Δ. Ωραίες εποχές και παιδικές μνήμες να παλεύει η οικογένεια, αδέρφια, πατέρας και γιος, να πιάσουν το βέλτιστο σήμα από την κεραία στην ταράτσα για να παίζει η τηλεόραση «καμπάνα».
«Καμπάνα» εικόνα, μία λέξη που κάποτε ήταν βαρύγδουπη, είχε μία αξία, προκαλούσε μία οπτική ευφράδεια που κινδύνευε βέβαια από την κακοκαιρία, υγρασία, τον νοτιά ή τον βοριά ανάλογα σε ποιο μέρος της Ελλάδας κατοικούσες.
Τα πράγματα και η τεχνολογία έκτοτε έχουν εξελιχθεί κατά πολύ. Ναι μεν έχουμε ακόμα τις κλασσικές πανάσχημες VHF/UHF κεραίες, αλλά η ταράτσα και το μπαλκόνι βρίθει από «πιάτα», όχι για μακαρόνια, αλλά για δορυφορική λήψη, συνδρομητική τηλεόραση κλπ.
Η καλωδίωση της κεραίας, το καλώδιο της κεραίας και οι πρίζες στο σαλόνι και στις κρεβατοκάμαρες, αποτελούν ένα στάνταρ σχεδιασμό υποδομής σε κάθε νεοαναγειρόμενη οικοδομή. Ενδεικτικά προβλήματα στην σύνδεση κεραίας που ίσως χρειασθείς τεχνικό τηλεόρασης:
- Αντικατάσταση ή επισκευή tuner (εσωτερική κεραία στην τηλεόραση)
- Σπασμένο βύσμα κεραίας(από τη πρίζα στον τοίχο στην τηλεόραση)
- Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας (δορυφορικό πιάτο & αποκωδικοποιητής)
- Εγκατάσταση καλωδίωσης κεντρικής κεραίας για πολλές τηλεοράσεις
- Σύνδεση με την τηλεόραση (με καλώδιο) ενός αποκωδικοποιητή MPEG4
- Σύνδεση με την τηλεόραση επίγειου ψηφιακού δέκτη HD
- Αλλαγή – αντικατάσταση καλωδίου ή πιάτου κεραίας μετά από φθορά
- Σύνδεση αποκωδικοποιητή STB (ψηφιακός δέκτης) με την τηλεόραση
- Συνδέστε την τηλεόραση με το internet μέσω δορυφόρου (δορυφορική τηλεόραση)
- Αρχική τοποθέτηση – εγκατάσταση επίγειας κεραίας (καλωδίωση – βύσματα)
- Βελτίωση δορυφορικού σήματος (ρύθμιση – συντονισμός)
- Επισκευή σήματος κεραίας για καλό σήμα στην τηλεόραση.
Κλείστε άμεσα ραντεβού με ηλεκτρονικό – για όποιο πρόβλημα έχετε με την τηλεόραση ή κεραία σας – συμπληρώνοντας την φόρμα στην αρχή του άρθρου ή εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες ειδικά για τις βλάβες της τηλεόρασης κάντε κλικ στο:
Υπερβραχέα κύματα – Κεραία τηλεόρασης VHF | Very High Frequency
Τα υπερβραχέα κύματα είναι περιοχή των ραδιοκυμάτων με συχνότητα μεταξύ 30 και 300 ΜHz και μήκος κύματος αντίστοιχα, μεταξύ 1 μέτρου και 10 μέτρων.
Βρίσκονται μεταξύ των δεκατομετρικών μικροκυμάτων και των βραχέων κυμάτων. Οφείλουν την ονομασία τους στο μικρό μήκος κύματος που έχουν σε σχέση με τις υπόλοιπες ζώνες ραδιοκυμάτων.
Με βάση τη συχνότητα ονομάζονται VHF (Very High Frequency, πολύ υψηλή συχνότητα), όρος που χρησιμοποιείται διεθνώς.
Τα υπερβραχέα κύματα χρησιμοποιούνται ευρέως στην τηλεόραση και στην ραδιοφωνία. Είναι χωρισμένα στις περιοχές VHF I, VHF II και VHF III.
Η ζώνη VHF II έχει παραχωρηθεί στο ραδιόφωνο και αντιστοιχεί στην περιοχή συχνοτήτων 87,5 -108 MHz. Στην περιοχή αυτή οι ραδιοφωνικοί σταθμοί εκπέμπουν με διαμόρφωση FM.
Μία μικρή περιοχή της ζώνης των υπερβραχέων έχει παραχωρηθεί για εφαρμογές ραδιοερασιτεχνών αλλά και ασύρματη ιδιωτική επικοινωνία.
Κανάλια TVκαι κεραία τηλεόρασης UHF | Ultra High Frequency
Το UHF (Ultra High Frequency) είναι η ονομασία για ραδιοσυχνότητες που κυμαίνονται μεταξύ 300 MHz και 3 GHz, γνωστό και ως ζώνη δεκαπέντε, καθώς τα μήκη κύματος κυμαίνονται από ένα δέκατο του μέτρου (10 εκατοστά) έως και 1 μέτρο.
Για τη λήψη ραδιοκυμάτων UHF χρειάζεται να υπάρχει οπτική επαφή με τον πομπό καθώς παρεμποδίζονται από τους λόφους και τα μεγάλα κτίρια, αν και η μετάδοση μέσω των τοίχων του κτιρίου είναι αρκετά ισχυρή για εσωτερική λήψη.
Χρησιμοποιούνται για τηλεοπτικές εκπομπές, κινητά τηλέφωνα, δορυφορική επικοινωνία συμπεριλαμβανομένου του GPS, Wi-Fi και Bluetooth, walkie-talkies, ασύρματα τηλέφωνα και πολλές άλλες εφαρμογές.
Το μήκος μιας κεραίας σχετίζεται με το μήκος των ραδιοκυμάτων που χρησιμοποιούνται. Λόγω των μικρών μηκών κύματος, οι κεραίες UHF είναι στενές και βραχείες.
Τα μήκη κύματος UHF είναι αρκετά μικρά ώστε οι αποδοτικές κεραίες μετάδοσης να είναι αρκετά μικρές ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε φορητές και κινητές συσκευές, έτσι ώστε αυτές οι συχνότητες να χρησιμοποιούνται για ασύρματα ασύρματα ασύρματα δίκτυα, όπως φορητά ραδιόφωνα, ασύρματα τηλέφωνα και κινητά τηλέφωνα.
Οι τηλεοπτικές εκπομπές UHF πληρούσαν τη ζήτηση για επιπλέον τηλεοπτικά κανάλια σε αστικές περιοχές. Σήμερα, μεγάλο μέρος του εύρους ζώνης έχει ανακατανεμηθεί για την χρήση κινητής τηλεφωνίας, ραδιοφωνικού και κινητού τηλεφωνίας. Τα κανάλια UHF εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται για ψηφιακή τηλεόραση. Wikipedia
Δορυφορικό πιάτο | Παραβολική δορυφορική κεραία | Συνδρομητική ΤV
Παραβολικές κεραίες με το όνομα «πιάτο» ήταν σε χρήση πολύ πριν τη δορυφορική τηλεόραση.
Ο όρος «δορυφορικό πιάτο» επινοήθηκε το 1978 κατά την έναρξη της βιομηχανίας της δορυφορικής τηλεόρασης και κατέληξε να εννοεί τις παραβολικές κεραίες που στέλνουν και/ή λαμβάνουν σήματα από δορυφόρους επικοινωνιών.
Το δορυφορικό πιάτο είναι μία παραβολική κεραία σε μορφή πιάτου, σχεδιασμένη να λαμβάνει ή να εκπέμπει πληροφορίες μέσω ραδιοκυμάτων, προς ή από έναν τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο.
Οι γεωστατικοί δορυφόροι βρίσκονται σε ύψος 36000 χιλιόμετρα και φαίνονται πάντα στην ίδια (σταθερή) θέση από έναν τόπο.
Η παραβολική μορφή του πιάτου ανακλά το σήμα που έρχεται από το δορυφόρο και το συγκεντρώνει στο εστιακό σημείο της παραβολής. Στο εστιακό σημείο είναι τοποθετημένη μία κεραία χοάνης.
Τα σύγχρονα πιάτα που προορίζονται για την λήψη της ζώνης Ku από μία τροχιακή θέση, για οικιακή τηλεοπτική χρήση, έχουν γενικά διάμετρο από 43 cm έως 80 cm και είναι ακίνητα σε μία θέση.