Ένα βίντεο που παρουσιάζει την τεχνική για να μην πιτσιλάει το λάδι στο τηγάνι ώστε να αποφύγουμε τον κίνδυνο εγκαύματος από την υπερχείλιση ή το πιτσίλισμα.
Τεχνική για να μην πιτσιλάει το λάδι στο τηγάνι (Video How To)
Ένα βίντεο που παρουσιάζει μια τεχνική για να μην πιτσιλάει το λάδι στο τηγάνι.
Το μυστικό είναι να φροντίστε τα υλικά που θα τηγανίσετε να είναι όσο πιο στεγνά γίνεται.
Επίσης, για να αποφύγετε τον κίνδυνο εγκαύματος από την υπερχείλιση ή το πιτσίλισμα λαδιού, χρησιμοποιείτε πάντα ένα ψηλό σκεύος για τηγάνισμα και μην το γεμίζετε ποτέ πάνω από τη μέση με λάδι.
Μην χρησιμοποιείτε καπάκι και μην αυξάνετε πολύ τη θερμοκρασία (μέγιστη θερμοκρασία λαδιού 200°C).
Πως θα καθαρίσετε το τηγάνι μετά το τηγάνισμα
Για να καθαρίσει τέλεια το τηγάνι σας αμέσως μετά το τηγάνισμα δεν έχετε παρά να χύσετε το λάδι σε ένα πλαστικό μπουκάλι (αφού πρώτα κρυώσει) και να αλατίσετε και πάλι την επιφάνεια του τηγανιού αφού πρώτα το βρέξετε.
Το αλάτι βοηθάει πολύ και στο καθάρισμα. Αφού το αφήσετε για 10 λεπτά, πάρτε το σφουγγάρι και περάστε το. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.