Ο Κωνσταντίνος Τάσης, Executive Chef μας ετοιμάζει συκωταριά κοκορέτσι στο φούρνο, στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη. Συνταγή, υλικά και εκτέλεση.
Κωνσταντίνος Τάσης
Λίγα λόγια από τον ίδιο :
«Ονομάζομαι Τάσης Κωνσταντίνος γεννήθηκα το 1971 στην Αθήνα όπου και ζω μέχρι σήμερα. Ο εθισμός μου στη μαγειρική άρχισε σε ηλικία 10 χρονών όταν και άρχισα να ανακατεύομαι στη κουζίνα της μητέρας μου, είτε βοηθώντας την είτε μαγειρεύοντας μόνος μου.
Σκεπτόμενος και την παράδοση των παππούδων μου που ήταν μάγειρες αποφάσισα να ακολουθήσω τα βήματα τους.
Το 1988 πέρασα στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου στο τμήμα μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής. Έχω εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε Αθήνα και Κρήτη (Astir Palace – Καλημέρα Κρήτη – Χανδρής Αθηνών – Αρμονία – Ξενία Ήλιος).
Επίσης σε πολλές αίθουσες δεξιώσεων σε διάφορα Catering σε μεγάλα εστιατόρια και στη κατασκήνωση Ξέγνοιαστο Μελίσσι. Αυτή τη στιγμή είμαι Executive Chef στο εστιατόριο της Νομικής Σχολής Αθηνών και στην ίδια εταιρία εδώ και 19 χρόνια.
Επίσης συμμετέχω σε μαγειρικές εκπομπές στην τηλεόραση με διάσημους συναδέλφους και φίλους»